Jak sądzicie jaki wg was powinien być próg pkt przyjęcia nowych do klanu ??
Uważacie, że 5 pkt to za mało czy wystarczająco??
ja uważam że jesteśmy juz na tylko rozwiniętym klanem że powinniśmy większyć próg do 8 pkt aby zbierać ludzi którzy sa na tyle doświadczeni, ze potrafia czytac regulamin i wiadomosci klanowe i będa go przestrzegać
Użytkownik
8 to próg wystarczający bo w 5 minut tego nie osiągniesz więc ktoś musi grac
prog byl caly czas 10!!!!!oj chyba nie zagladacie dosc czesto do opisu klanu!!!!!!!!!!!!!prog zostal zmiejszony wczoraj by przyjac fade ktora zamienila sie ze mna klockami i 2 nowych graczy w tym jednego ktory gra rowniez na innym serwerzer!!!!!!!!!!!!
Ostatnio edytowany przez sammuella (2008-10-23 16:27:41)
Użytkownik
ej sorry, skoro chcecie żeby średnia klanowa była od 14 to dzięki wielkie, to to, że ja mam tylko 9 to co znaczy? otóż dla mnie nic, ta gra to nie całe moje życie, rozwijam postać w ramach swoich możliwości i chcę żeby była coraz lepsza, więc o punktach tu nie gadajcie, bo skoro rekrutacja jest już zamknięta to o co cho? po prostu bądźmy dumni, że jesteśmy w coraz lepszym klanie:) i po prostu bawmy się jak najlepiej.
buźka i dozo na szlaku:)
No dokladnie zadne pkt nie sa nas godne A co do sredniej klanowej... ludzie to nie chodzi o to jaka ma byc tylko ze mamy rekrutowac ludzi z punkami minimalnymi takimi jak nasza srednia... ona jest podana pod calkowitymi pkt klanu